Când a primi înseamnă a dărui – Giveaway de sfârșit de an

Oficial anul meu de muncă s-a încheiat. Săptămâna trecută, chiar. Neoficial muncesc, parcă, mai mult care în oricare altul de până acum. A fost un an greu. Pentru toți. Și pentru mine. Poate l-am fi vrut altfel? Cu siguranță, mulți așa ar spune. Eu l-am primit cu bune, cu rele, cu mult mai multe rele decât bune. Dar cu schimbări. L-am primit tăcând, l-am primit plângând, l-am primit cu bucurie, cu uimire și cu frenezie, l-am primit cu dragoste, una de care nu știam până anul acesta că sunt capabilă, în asemenea măsură.

A fost un an greu. Încă îmi trag sufletul. Și am nevoie, sigur, să îmi trag sufletul multă vreme de aici înainte, în urma lui.

Am muncit mult anul acesta. Intens. Așezat. Ordonat. Asumat, din toate puntele de vedere. Rezultatele s-au văzut la fiecare pas. Dintre ele, poate, cele mai importante sunt viețile clienților mei, care s-au schimbat mult în bine. Femei cu endometrioză care au scăpat de dureri. Care au reușit procedurile de fertilizare și acum se pregătesc să devină mămici. Femei care au scăpat de operații complicate, altele care s-au poziționat asumat în fața intervențiilor chirurgicale inevitabile și a căror viață s-a schimbat, ulterior, pentru totdeauna.

Munca mea însoțește munca medicilor. Nu o excluide, nu îi e concurentă, ci o completează. Mi-ar plăcea să înțeleagă mai mulți asta…

Pentru toți cei cu care am lucrat în acest an, deloc puțini, în zeci și sute de ore de consiliere, aromaterapie și E.F.T, drumul lor arată altfel acum. Sunt mândră de fiecare în parte, mândră de parcursul lor, de ce au reușit să obțină pentru ei, pentru mediul din jurul lor, pentru viețile lor. Mândră că m-au ales și că mi-au acordat încrederea lor. Mândră pentru că au avut încredere în ei și pentru că și-au oferit timp și spațiu să se descopere, să își vindece o parte din emoțiile pe care le purtau drept povară de zeci de ani. Mândră pentru că sunt oameni așa diverși, fabuloși, minunați, oameni determinați să își schimbe cu totul viețile, oameni asumați în majoritatea lor, oameni din ce în ce mai stăpâni pe propriile decizii, propriile alegeri, oameni care au dezbrăcat haina fricii, a furiei, a îngrijorării, oameni care au muncit susținut ca să îmbrace hainele, deloc ușoare ale hotărârii, ale împuternicirii, ale curajului, ale asumării totale.

Uitându-mă în urmă, din acest punct de vedere, profesional, anul meu a fost mai bun decât mulți alții de dinainte. Pentru că mi-a adus aceste satisfacții ale muncii mele, pe care nu le-aș minimiza și nici da la schimb pentru nimic în lume.

Și tocmai de aceea, la acest ceas și prag de sărbătoare, simt să înapoiez Universului o parte din ce mi-a oferit anul acesta. Și simt să fac asta cu oameni și pentru oameni. Sunt, câțiva dintre cei cu care lucrez care au muncit extrem de mult anul acesta la starea lor emoțională, pentru a-și ajuta corpul să își recapete sănătatea și chiar să își reseteze din temelii întreaga viață. Pe ei simt să îi recompensez, cumva, pentru tot efortul lor de până acum, care nu este unul ușor…

Așadar, giveaway-ul meu din acest an – însemnând câte 2 ședințe gratuite de E.F.T pentru anul viitor –  merge la Iuliana Croitoru, Ioana Constantinescu, M.M (persoană publică, nu a dorit să apară decât cu inițiale) și Violeta Covaliov!  Sunt oameni care merită din plin acest cadou, oameni mai vechi cu care lucrez și care pentru devotamentul lor merită să primească această mică bucurie, oameni mai la început de drum care merită să simtă că efortul lor contează pentru ei, oameni cărora merită să le arăt ce drum fabulos au parcurs întregul an și să știe că pot accede și mai sus, și mai țintit, și mai mult la ceea ce își doresc, față de până acum.


Asta nu înseamnă, sub nicio formă, ce ceilalți clienți ai mei nu merită recompensați sau au muncit mai puțin ca aceste doamne. Nu pun grade de comparație între niciunul dintre clienții mei. Am ales, greu, de altfel, 4 persoane despre care am știut și că au nevoie, și că simt să primească, și că sunt la acel moment în viața lor în care sunt, cu tot sufletul, gata de schimbări și mai mari decât cele pe care le-au făcut până acum.

Mă bucur cu tot sufletul să fac asta. Și, sper ca bucuria lor să fie cel puțin la fel de mare ca și a mea. Undeva, în acest Univers din care fiecare suntem parte, fiecare ne aducem aportul așa cum știm. Eu știu să dăruiesc dragoste, prin tot ce fac. La fel cum am învățat să o primesc, la rândul meu, trecând probe grele în viață.

Să vă fie de folos, dragilor și, sper ca la rândul vostru, să oferiți mai departe, cui simțiți, o parte din fabuloasa muncă pe care ați depus-o pentru voi în acest an! Sărbători minunate și magice vă doresc! Vă trimit tuturor o parte din magia mea mov, numită simplu, dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *