Disclaimer

Toate drepturile asupra conținutului scris publicat pe acest website și al programelor aromaterapeutice dedicate managementului endometriozei sunt rezervate în exclusivitate autoarei Clarisa Iordache.

Copierea, reproducerea parțială sau integrală sau utilizarea textelor de pe acest site, fără acordul scris al autorului, sunt strict interzise în conformitate cu Legea 8/1996.

Informațiile de pe acest website sunt însoțite de studii clinice sau părerile medicilor avizați (acolo unde este cazul), prin mențioarea acestora sau a surselor citate.

Decizia pentru alegerea anumitor programe de consiliere sau de folosire a anumitor uleiuri esențiale în funcție de informațiile furnizate pe acest website aparține exclusiv fiecărui cititor în parte și nu poate fi imputată autorului websiteului.

Pentru orice ulei esențial optați să folosiți este necesar să vă consultați întotdeauna cu medicul curant, personalul medical de specialitate și să folosiți întotdeauna uleiurile esențiale conform indicațiilor oferite de Aromaterapeutul dumneavoastră.

Pages: 1 2