Aromaterapie

Dacă suferi de diferite afecțiuni sau, pur si simplu vrei să îți îmbunătățești starea de sănătate cu ajutorul uleiurilor esențiale, magia MOV te-a călăuzit unde trebuie!

Putem avea o viață plină de sănătate și o stare de bine optimă nouă cu uleiurile esențiale! Putem ține Endometrioza sub control cu ajutorul multor terapii, toate interconectate, printre care și uleiurile esențiale.

Dacă vrei să pășești pe drumul către recuperarea sănătății tale optime, dacă ești gata să muncești constant pentru echilibrul tău, dacă te-ai săturat să cunoști afecțiunea de care suferi mai bine ca pe tine însăți dar nu știi cum să o controlezi,

Îți pun la dispoziție programe aromate unice în România care te vor ajuta să înțelegi cum îți poți construi echilibrul optim între sănătatea corpului tău, minte și suflet!

Alege un program care ți se potrivește sau, dacă încă nu știi ce anume ar fi mai potrivit pentru tine, programează-te la o ședință unică și vom descoperi împreună care este varianta optimă pentru tine.

Te aștept să îmi scrii la: esentialisa@gmail.com.