Consiliere Endometrioză

Știu ce înseamnă viața alături de endometrioză. Am trăit în chinuri groaznice (vezi povestea mea AICI și AICI) 9.5 ani până am primit acest diagnostic și încă 3.5 ani mi-am reconstruit și schimbat total viața alături de această boală. Astăzi pot spune că Endometrioza pentru mine nu mai reprezintă o provocare!

Cum am ajuns aici și ce a presupus tot parcursul meu de la agonie la refacere și cum te pot ajuta și pe tine să îți recapeți puterea personală și starea de bine?

HAI SĂ AFLI ALĂTURI DE MINE!

Te voi ghida pas cu pas identificând împreună care sunt nevoile tale, ce resurse ai să le poți satisface, care sunt obstacolele peste care ți se pare că nu poți trece și cum le poți depăși. Toate acestea le vei regăsi în consilierea cu mine, prin tehnici de coach-ing activ, cu care te pot asista, ghida și orienta să îți creezi, construiești sau orânduiești fiecare aspect al vieții tale.

Dacă te simți pregătită să îți recapeți echilibrul, să pornești pe drumul către starea ta optimă de sănătate te aștept să îmi scrii la: esentialisa@gmail.com.​

Clarisa Iordache