Despre mine

Bine ai ajuns în Lumea Mea Magică Mov!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ai rezonat cu ajutorul și expertiza pe care ți le pot oferi eu! Și dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai fost atras/ă de magia mea MOV, numită dragoste!

Mă numesc Clarisa Iordache, dar îmi poți spune, pe scurt Isa. Cred cu tărie că ceea ce facem în viață are ecouri în eternitate (Marcus Aurelius). Așadar… Poate vrei să afli despre mine că, la fel ca și tine, am căutat și eu, ani întregi: o speranță, o salvare, o minune. Le-am găsit, ulterior, acolo unde erau dintotdeauna: în mine!

Și pentru că mi-au plăcut scrisul, oamenii și descoperirile sunt:

JURNALIST de profesie, 
– SPECIALIST PR și 
– SPECIALIST în VALORIFICAREA PATRIMONIULUI CULTURAL – ISTORIC.

Autorul cărții de versuri istorice De Sabie și Neam”.
CO-AUTOR
 al ghidului turistic Alba, adică Transilvania” 
Autor al primului ghid de management al endometriozei din România – Endometrioza Inamicul Tăcut 
Realizator al primului film documentar despre endometrioză din România – Endodyssey.

Am lucrat peste 10 ani în presa scrisă și Tv bucureșteană, fac PR tot de aproape 10 ani și de mai bine de 12 ani activez în Social Media.

Am contribuit la realizarea unor filme documentare de promovare turistică a diferitelor obiective turistice românești.

Pasiunea mea de-o viață a fost medicina, iar viața mi-a arătat o cale să urmez dragostea pentru ea. Așa că, după 9.5 ani de chin și căutări am fost diagnosticată cu endometrioză și adenomioză. Poți citi mai multe despre ele AICI!

Și tot așa am ajuns să fondez Asociația Eu și Endometrioza, singurul ONG din România care sprijină pacientele cu endometrioză și contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra acestei afecțiuni în țara noastră, drept membru al World Endometriosis Organisations din 2018.

Asociația este unul dintre copiii” mei, creat, crescut de la zero de mine și recunoscut mondial pentru proiectele de succes implementate în România. Am deschis cu acest ONG drumul conștientizării endometriozei în țara noastră, dar aceasta este doar o parte din povestea mea.

Pentru că întreaga viață mi-au plăcut esențele puternice păstrate în sticluțe mici, pentru că una din pasiunile mele din liceu a fost chimia am urmat (cum era și firesc) mai multe școli de aromaterapie științifică, pentru ca astăzi să pot ajuta oamenii și în calitate de:

– AROMATERAPEUT certificat în Aromaterapie Științifică al Institutului Francez de Aromaterapie, prin Formator Cornelia Decu Chaumont și al Tisserand Institute S.U.A, prin formator Robert Tisserand.
– FITOTERAPEUT.

De-a lungul anilor, pasiunea mea pentru studiu, pentru what’s beyond the body și de tot ce vedem cu ochii fizici m-a îndreptat spre diverse terapii alternative, printre care, una dintre ele, care se practică în multe instituții medicale și spitale din lumea întreagă, REIKI, mi-a adus câteva specializări cu care pot ajuta și mai mult oamenii care rezonează cu munca mea. Așadar sunt:

– MAESTRU în diverse sisteme Reiki, precum Usui, Karuna, Shamballa, Gendai, etc cu o practică de peste 10 ani.

Și pentru că toată munca mea presupune să pot ajuta oamenii holistic (adică integral și integrat) am urmat și o formare ca și

– TERAPEUT E.F.T. (Tehnici de eliberare emoțională), prin trainer Oana Sorescu
Practician MATRIX REIMPRINTING prin Matrix Reimprinting Academy Anglia, trainer Oana Sorescu .

Sunt mult mai mult decât această scurtă descriere? Cu siguranță da! Te pot ajuta mult mai mult decât cu această poveste? Cu siguranță da! Este rândul tău să îmi povestești cine ești și cu ce nevoi ai ajuns la mine!

Dacă rezonezi cu munca și cu magia mea mov numită dragoste și căutările tale te-au adus aici, atunci lasă-te atins/ă de ele și Hai să ne cunoaștem!

Îmi poți scrie la esentialisa@gmail.com.

Primul pas pe care îl faci este, întotdeauna, motivația care te va ajuta pe mai departe! Asumă-ți-l cu responsabilitate și dragoste față de tine! TU! Mai puternic/ă, mai echilibrat/ă!