Seminarii despre Aromaterapie, Endometrioză și Emoții la Timișoara

Imaginează-ți cum poate arăta viața ta fără toată lupta sau fuga în care ești prins zilnic… Imaginează-ți cum ar fi să îți poți gestiona în siguranță emoțiile, reacțiile, chiar și în aceste vremuri pandemice! Imaginează-ți cum ar fi să trăiești sănătos, oferindu-ți ție și corpului tău metode sigure prin care să poți gestiona o boală cronică, precum endometrioza! 

Te invit să afli cum poți face toate acestea în cele două seminarii pe care le organizez la Timișoara, în perioada 11-12 iunie 2021! 

Am ales să vorbesc despre emoții în managementul endometriozei dar nu numai, pentru că toată această perioadă nu a fost deloc una ușoară pentru noi iar emoțiile noastre au fost puse la încercare zilnic generându-ne stări intense. Ele sunt cele care ne conduc viața, ele sunt cele care ne dictează comportamentul și, conform studiilor de specialitate, ele sunt cele care ne conduc, în ultimă instanță la boală.

Primul seminar pe care ți-l propun, “Rolul Emoțiilor în managementul endometriozei” va avea loc în data de 11 iunie, ora 18.00 și se adresează tuturor celor care doresc să afle mai multe despre cum apar emoțiile, cum ne dictează felul de a fi și reacțiile, precum și cum le putem gestiona atunci când deja avem o boală cronică, un diagnostic de endometrioză sau orice altă afecțiune. 

De multe ori ne surprindem, cu mirare, atunci când suntem puși în fața unui diagnostic medical. Oare cum a apărut această boală/afecțiune în corpul meu? De ce am eu X boală? Dar oare…cum am ajuns aici? De ce mi se întâmplă tocmai mie? 

Dar toate aceste întrebări își au răspunsul în emoțiile tale și în felul în care le-ai gestionat întreaga viață, până în prezent.

Ce vei învăța?

* Importanța factorului emoțional în bolile cronice,
* Cum putem să ne gestionăm situațiile intense, stresul zilnic, anxietatea și durerile cronice prin Tehnici de Eliberare Emoțională,
* Cum poți folosi aceste tehnici pentru dezechilibre emoționale, panică, alergii, fobii, sindromul oboselii cronice (normalizarea nivelurilor de adrenalină și cortizol), migrene, simptomele stresului post traumatic (post operator).
* Cum ne poziționăm emoțional față de diagnosticul de endometrioză,
* Cum scădem intensitatea emoțională  la vestea unui astfel de diagnostic sau intervenții chirurgicale necesare.

 

Te invit să afli în cadrul acestui seminar toate aceste lucruri și cum poți acționa în așa fel încât realitatea ta să te poată susține pentru o stare de bine optimă și o mai bună calitate a vieții!

Dar ce-ai spune dacă te-aș invita să descoperi că emoțiile tale sunt în strânsă legătură dezechilibrele hormonale, cu mesajele pe care neurotransmițătorii le trimit de la creier tuturor sistemelor și organelor din corp? Și dacă ți-aș spune că există soluții prin care poți regla emoțiile și nu numai, cu ajutorul Aromaterapiei?

Cel de-al doilea eveniment la care te invit în data de 12 iunie, începând cu ora 16.00 este: “Aromaterapia, Endometrioza și Echilibrul Hormomal”. 

Știm deja că endometrioza este o afecțiune hormomal dependentă, inflamatorie, dar care în multe cazuri răspunde favorabil la diferite tratamente alternative. Unul dintre ele îl reprezintă uleiurile esențiale, despre care voi vorbi în cadrul acestui seminar. 

Ce vei învăța?


*
Ce uleiuri folosim pentru dezechilibrele hormonale care pot apărea in endometrioză,
* Cum să îți obții echilibrul hormonal fără să folosești hormoni sintetici,
* Cum folosim Aromaterapia în reglarea axei HPA – responsabilă de răspunsul corpului la stres,
*Cele mai importante uleiuri pe care le folosim în amestecuri pentru dureri cronice, anxietate, depresie și stres
*Cum folosim post operator uleiurile esențiale,
* Când anume le folosim intern, topic sau inhalate.

Pentru fiecare dintre cele două evenimente donația minimă recomandată este de 50 de lei. 

Separat de cele două seminarii, în data de 12 iunie, în intervalul 10-13 voi susține sesiuni individuale de consiliere în Aromaterapie. Înscrierea la consiliere se realizează doar cu programare în prealabil. Locația evenimentelor va fi anunțată din timp participanților.

Competențele mele:

– Aromaterapie științifică, Institutul Francez de Aromaterapie, prin Purarom Laboratories și Tisserand Institute SUA, prin formator Robert Tisserand.

– Practician E.F.T 1-2 (Tehnici de Eliberare Emoțională) prin formator Oana Sorescu

Practician Matrix Reimprinting, Karl Dawson Academy, prin formator Oana Sorescu

Fondator Asociația Eu și Endometrioza, membru al World Endometriosis Organisations1

Participarea la evenimente și consiliere este asigurată doar prin înscrierea în prelabil (cu nume și număr de telefon) pe adresa: esentialisa@gmail.com. Locurile în sală sunt limitate.  Evenimentele se vor desfășura în condițiile legii, cu respectarea normelor de siguranță în vigoare. 

Vă aștept cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *