Luna Roșie – Jurnal de ciclicitate Feminină

Închei acest an în același mod fabulos cum l-am și început…

Pe 3 ianuarie stateam acasă și dădeam cu veselie scroll pe Fb să văd cu ce vă lăudați fiecare că ați mâncat de Revelion… glumesc, evident, nu mă interesa asta deloc… ci căutam ceva. Nici eu nu știam exact ce (dar căutam atent și nerăbdătoare), până când nu am dat de o postare cu Luna Lila, fabuloasa agendă creată pentru 2022 de către Ina Curic.

Am comandat-o imediat și, zilele care au urmat atunci nu am făcut alceva decât să spun oricărei femei cu care vorbeam să își cumpere agenda asta, instrument prețios de lucru pe feminitate și ciclicitate feminină. Odată cu ea și prin ea am descoperit grupul A fost începutul regăsirii feminității mele asumate în corp, mentalitate și suflet. Un moment pentru care îmi voi fi veșnic recunoscătoare că mi-am luat o oră din viață pe 3 decembrie să scrollez atât pe Fb.

La final de an, nici măcar un an întreg de atunci, iată-mă co-autor la un nou jurnal de cicliclitate feminină cu inspirație cucuteniană – Luna Roșie, semnat de Ina Curic și de alte câteva contributoare zeițe magice, așa cum ne numește și Ina și cum suntem, de altfel.

A fost o onoare să pot contribui și lucra cu Ina la acest jurnal. Sigur nu interesează pe nimeni câte nopți la rând am lucrat la el și eu și, mai ales, Ina, câtă atenție a trebuit să punem în el, cât am oferit din experiența mea capitolelor de sănătate asumată și vindecare holistică, câte ture de corectură am traversat (cine a lucrat cu mine știe cât de ”mult” îmi place partea asta, la fel ca montajul video….) și, dincolo de multă oboseală acumulată de peste an, câtă dragoste am pus fiecare dintre noi pentru ca voi, toate (și, de ce nu, unii dintre voi, toți) să puteți ține, în curând, în mâini acest jurnal, sau să îl oferiți cadou de sărbători celor dragi.

Onorată sunt să pot semna în acest jurnal și alături de Adelle Artelle, Laura Maria Yara, Lia Bolte, Feli Popescu, Andra Vișan, Claudia Buneci, Bianca Cîmpeanu, Simona Pickhardt, femei care lucrează cu și pentru femei, femei de la care am avut ce învăța și pe care le respect pentru munca lor și pentru cum au învățat să onoreze în ele însele divinul feminin. Cu unele dintre ele am avut bucuria să lucrez direct în acest an și știu exact cât de prețioase sunt și ce plus valoare oferă.

Ce veți descoperi în Luna Roșie?

𝐉𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐢𝐜𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐩 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐞.

* jurnal de artă
* caiet de practici feminine
* instrument de observare in detaliu a 13 cicluri lunare și menstruale

cu

* info de referință pe teme de sănătate feminină, echilibru hormonal, nutriție ciclică
* artă de inspirație cucuteniană
* mandale și vase de desenat cu design original cucutenian.

Un proiect de artă colectiv la care au contribuit 15 creatoare de comunități, autoare și ilustratoare.

Ghidul poate fi comandat pe soriculuna.ro și în cadrul comunității Sori cu Luna de pe Fb.

Mulțumesc, Ina – sora mea Lila! Ca de la inimă Lila la inimă Mov, sunt bineuvântată că ești în viața mea! Mulțumesc pentru încredere, pentru grija ta, pentru dragostea cu care m-ai înconjrat din prima clipă, pentru nopțile împărtășite telefonic împreună, pentru povești, pentru proiectele la care lucrăm împreună, pentru drum comun, pentru ce oferi lumii întregi, pentru sprijin, pentru bucurie și joc!

Sunt bucuroasă. Și mulțumită. Pentru mine, 2022 a însumat așa: 2 publicații la care sunt autor (Endometrioza – Ghidul Adolescenților Conștienți) și co-autor (Luna Roșie), un documentar de excepție, pe care l-am realizat în 2020 dar pe care l-am lansat apoteotic anul acesta – Endodyssey – primul film documentar despre endometrioză din România, aproape 7000 de ore de E.F.T, Matrix Reimprinting lucrate cu clienți, o formare fantastică în coaching, multă asumare în feminitate, autenticitate, putere feminină, dragoste de sine și plus valoare pe care am adus-o în țară și în lume prin tot ceea ce sunt!

Mulțumesc, 2022! You’ve been fabulous! And we’ve been great together!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *