Seminarii despre Aromaterapie și Emoții în bolile cronice, la Brașov și Sibiu

Cu mare bucurie anunț încă două orașe pe harta celor în care voi vorbi despre terapiile alternative de care ne putem ajuta în managementul endometriozei și al altor boli cronice: Brașov și Sibiu, în perioada 20-28 iulie!

Multă vreme bolile cronice și, implicit, endometrioza au stat sub spectrul miturilor, tabuurilor și a lipsei informațiilor, generând o slabă calitate a vieții acelora care trăiesc sub spectrul unui astfel de diagnostic. 

Misiunea mea este să înlătur aceste mituri, drept urmare, am ales să ofer informații de calitate, documentate științific, în două domenii cheie în managementul oricărei boli cronice și hormonal dependente: aromaterapia și emoțiile. 

Voi vorbi, așadar, la Brașov, în data de 21 iulie și la Sibiu, pe 28 iulie, despre Aromaterapie, Endometrioză și Echilibru hormonal, tuturor celor care doresc să afle cum se pot ajuta de puterea uleiurilor esențiale atunci când suferă de diferite dezechilibre hormonale sau de endometrioză. 

Iată, în continuare, ce vei afla în cadrul acestor seminarii: 

Ce uleiuri folosim pentru dezechilibrele hormonale care pot apărea in endometrioză,
* Cum să îți obții echilibrul hormonal fără să folosești hormoni sintetici,
* Cum folosim Aromaterapia în reglarea axei HPA – responsabilă de răspunsul corpului la stres,
*Cele mai importante uleiuri pe care le folosim în amestecuri pentru dureri cronice, anxietate, depresie și stres
*Cum folosim post operator uleiurile esențiale,
* Când anume le folosim intern, topic sau inhalate.

Totodată, pentru că orice boală cronică are drept substrat un cumul de emoții negative adunate de-a lungul timpului, pe care nimeni nu ne-a învățat încă din copilărie cum să le gestionăm, am bucuria să vorbesc despre Factorul emoțional în endometrioză și bolile cronice, în data de 20 iulie la Brașov și pe 28 iulie la Sibiu.

Iată ce vei putea afla dacă alegi să participi la aceste seminarii: 

* Importanța factorului emoțional în bolile cronice,
* Cum putem să ne gestionăm durerile cronice, situațiile intense, stresul zilnic și anxietatea  prin Tehnici de Eliberare Emoțională,

* Cum ne poziționăm emoțional față de diagnosticul de endometrioză,
* Cum scădem intensitatea emoțională  la vestea unui astfel de diagnostic sau intervenții chirurgicale necesare.
* Cum poți folosi aceste tehnici pentru dezechilibre emoționale, panică, alergii, fobii, sindromul oboselii cronice (normalizarea nivelurilor de adrenalină și cortizol), migrene, simptomele stresului post traumatic (post operator).

Competențele mele:

– Aromaterapie științifică, Institutul Francez de Aromaterapie, prin Purarom Laboratories și Tisserand Institute SUA, prin formator Robert Tisserand.

– Practician E.F.T 1-2 (Tehnici de Eliberare Emoțională) prin formator Oana Sorescu

– Practician Matrix Reimprinting, Karl Dawson Academy, prin formator Oana Sorescu

  • Fondator Asociația Eu și Endometrioza, cu o experiență de peste 4 ani în consilierea celor care suferă de endometrioză și adenomioză, multiple proiecte de conștientizare implementate la nivel național, recunoaștere internațională de către World Endometrisis Organizations drept lider de opinie în România în procesul de conștientizare a acestor patologii.

Cum te înscrii la evenimente?

Participarea în cadrul seminariilor este asigurată doar prin înscrierea în prelabil (cu nume și număr de telefon, seminarul la care dorești să participi și orașul) pe adresa: esentialisa@gmail.com.

Pentru fiecare dintre cele două evenimente donația minimă recomandată este de 100 de lei care poate fi achitată la intrarea în sală. Detaliile despre locații și ore vor fi anunțate ulterior participanților.  Durata fiecărui seminar este de 2.5 ore.

Locurile în sală sunt limitate.  Evenimentele se vor desfășura în condițiile legii, cu respectarea normelor de siguranță în vigoare. Vă aștept cu mare drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *