Seminar: Rolul Emoțiilor în Managementul Endometriozei – Timișoara, 15 iulie

În urma cererilor voastre reiau, cu bucurie, în data de 15 iulie, orele 18.00, la Timișoara, Seminarul “Rolul Emoțiilor în managementul Endometriozei”. 

Știm deja că endometrioza este o boală catalogată drept cronică de specialiști, care afectează nu numai corpul fizic ci și toate aspectele vieții noastre. Endometrioza generează stări diverse, mai ales acolo unde durerile cronice sunt zilnice și la intensități considerabile. 

Atunci când nu putem obține o sarcină, când durerile nu ne permit să ne desfășurăm activitatea zilnică, atunci când poate pierdem locuri de muncă sau parteneri din cauza tuturor acestor aspecte, atunci când nu găsim înțelegere și ajutor din partea medicilor, partenerilor, familiei sau prietenilor, endometrioza tinde să acapareze cu totul și psihicul nostru, schimbându-ne comportamentul, generând stări intense de frustrare, furie, dezamăgire, tristețe și chiar frică, mai ales dacă ne și aflăm în fața unei intervenții chirurgicale. 

Cum ne gestionăm aceste stări? Cum ne putem desfășura viața în mod optim, chiar și când primim un astfel de diagnostic sau când suferim de o boală cronică? Ce rol joacă emoțiile noastre în managementul zilnic al unei boli precum endometrioza? Și mai ales…. ce e de făcut? 

La toate aceste întrebări și chiar mai multe de atât am să vă răspund pe data de 15 iulie, în cadrul acestui seminar dedicat emoțiilor și endometriozei. Ce veți afla, mai exact?

Ce vei învăța?

* Importanța factorului emoțional în bolile cronice,
* Cum putem să ne gestionăm situațiile intense, stresul zilnic, anxietatea și durerile cronice prin Tehnici de Eliberare Emoțională,
* Cum poți folosi aceste tehnici pentru dezechilibre emoționale, panică, alergii, fobii, sindromul oboselii cronice (normalizarea nivelurilor de adrenalină și cortizol), migrene, simptomele stresului post traumatic (post operator).
* Cum ne poziționăm emoțional față de diagnosticul de endometrioză,
* Cum scădem intensitatea emoțională  la vestea unui astfel de diagnostic sau intervenții chirurgicale necesare.

Imaginează-ți cum poate arăta viața ta fără toată lupta sau fuga în care ești prins zilnic… Imaginează-ți cum ar fi să îți poți gestiona în siguranță emoțiile, reacțiile, chiar și în aceste vremuri pandemice! Imaginează-ți cum ar fi să trăiești sănătos, oferindu-ți ție și corpului tău metode sigure prin care să poți gestiona o boală cronică, precum endometrioza! 

Te invit să afli cum poți face toate acestea în seminarul din 15 iulie! Ai puterea să îți rescrii prezentul și, implicit, viitorul, așa cum ți-l dorești, fie că suferi de endometrioză sau orice altă afecțiune, care îți modifică stilul de viață, atitudinea, activitățile zilnice! Îndrăznește și recapătă-ți controlul asupra vieții tale! 

Competențele mele:

– Practician E.F.T (Tehnici de Eliberare Emoțională) prin formator Oana Sorescu

– Practician Matrix Reimprinting, Karl Dawson Academy, prin formator Oana Sorescu

– Fondator Asociația Eu și Endometrioza, membru al World Endometriosis Organisations

– Aromaterapie științifică, Institutul Francez de Aromaterapie, prin Purarom Laboratories și Tisserand Institute SUA, prin formator Robert Tisserand.

Donația minimă recomandată pentru acest seminar este de 50 lei. Locația va fi anunțată ulterior celor înscriși. Participarea la evenimente este asigurată doar prin înscrierea în prelabil (cu nume și număr de telefon) pe adresa: esentialisa@gmail.com. Locurile în sală sunt limitate.  Evenimentele se vor desfășura în condițiile legii, cu respectarea normelor de siguranță în vigoare. 

Vă aștept cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *